Hasznos iPhone api búvároknak
2010. május 28. írta: Bikfic75

Hasznos iPhone api búvároknak

Nomen est omen. :) Szóval kénytelen vagyok beszámolni egy nagyon hasznos kis iPhone apiról.

A London Diving Chamber készíttette el azt az Iphone apit, ami bárhol a világon megmutatja a legközelebbi dekompressziós kamra helyét. Persze ezen kívül van még egy csomó hasznos funkciója. A szokásos Dive logbook funkción kívül még ahhoz is segtséget nyújt, hogy mi a teendő búvárbaleset esetén. Óvodások számára is érthető módon, lépésről lépésre mutatja meg, mondja el a, hogy mikor, mit kell tennünk.

Tuti kis pre-dive checklist, az összes, búvárkodással kapcsolatos egészségügyi kérdés, de persze, ha nem kapunk választ valamelyik kérdésünkre, az alkalmazáson keresztül közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni a LDC-vel.

Dive logbook funkciójú iPhone alkalmazás jópár van az iTunes-ban, de én a magam részéről ilyen deco kamra radar funkciót eddig még nem találtam.

Ügyes kis alkalmazás, ráadásul ingyenes, megcsinálhatnák Androidra is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dekompresszio.blog.hu/api/trackback/id/tr32039159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása