Hogy jó a ruha vasalás után? Gyűrötten és vizesen.
2010. május 16. írta: Bikfic75

Hogy jó a ruha vasalás után? Gyűrötten és vizesen.

Még nem dönöttem el, hogy melyik rekordkísérletre repüljek rá: Vasalás minél mélyebben vagy Vasalás minél több búvárral együtt. Asszem inkább ez utóbbira (szerencsére éppen most halasztották el a rekordkísérlet időpontját), mivel az elsőhöz technikai búvárképzettséggel kellene rendelkeznem, sűrített levegővel már labdába sem rughatnék. :)

Na persze nem nevezek be egyikbe sem, csupán elgondolkodtam, hogy mennyi őrültséget csináltak már búvárok a víz alatt. Nincs ezzel semmi baj, mi például a 100. merülésem alkalmából a haverokkal egy kis sörözést csaptunk a víz alatt, ezt is sokan csinálták már. 

Búvárok szerveztek már vízalatti vacsorát, karácsonyfaállítást, futóversenyt, vezettek autót, játszottak jéghokit, tartottak kormányüléstpokerparty-t, és kedvenc bázisom - a punati Octopussy - komplett vízalatti olimpiákat is szokott rendezni, sőt, többször eljátszották már a Mátrix című film legjellegzetesebb jeleneteit is.

Állítólag - ugyan én magam ilyet soha nem láttam, nekem is csak úgy mesélték :) - még pornófilm is készült búvárok részvételével. Ehhez az előbb említett okok miatt sajnos NEM tudok linket.

Biztos műveltek búvárok víz alatt még sok más furcsaságot is, nekem így hirtelen ezek ugrottak be.

Most néhányan biztos azt gondoljátok, hogy akik ezeket "elkövették", komplett hülyék. Én azzal a Luise Trewavas nevű hölggyel értek egyett, aki 2003-ban felállította a búvárvasalás világrekordját azzal, hogy az egyiptomi Dahab mellett található Blue Hole-nál 100 méter mélyen előkapta a vasalódeszkáját, a vasalóját és néhány gyűrőtt ruhát, majd akkurátusan kivasalta őket. Ő ezt mondta: "Extreme ironing is for people who do extreme sports but don't take themselves too seriously. A lot of people who do extreme sports are very serious about it but that's not what it's is about. I am more lighthearted about it. I don't want people to be afraid of scuba diving."

Oké-oké. A ruhák ugyanolyan gyűrőttek, ráadásul vizesek maradtak, de ugye most már mindenki érti, hogy nem ez a lényeg. Have fun.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekompresszio.blog.hu/api/trackback/id/tr72006388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása