Merülni 90 évesen
2010. június 19. írta: Bikfic75

Merülni 90 évesen

Remélem, 90 évesen még én is képes leszek arra, hogy merüljek. Mindenestre Norman Lancefield, a wales-i Barry Sub-Aqua Club tagja képes rá. 1978-ban, 58 évesen tanult meg búvárkodni, és azóta is aktív búvár. Igaz, hogy csak két 8 méteres merülést hajtott végre a szülinapi búvárkodás alkalmával, de ez már érvényes merülésnek számít. :)

Számomra a búvárkodás igazi szeretetét mutatja, hogy roppantúl élvezi ezeket a kis mélységű merüléseket is. A clubban is aktív munkát végez, a snorkelesek oktatásában vesz részt. A snorkelesek nyilvánvalóan a legfiatalabb tagjai a clubnak, 8 éves korukkal pont 82 évvel fiatalabbak, mint Norman.

A kis öreg roppant jó fej lehet, a szülinapi merülések után rendes party-t tartott, ajándékként pedig whisky-t és egy barométert kapott.

 Nagyon szimpatikus az életszeretete és ahogy a világhoz és az élethez hozzááll. Itt elolvashatjátok, miket mondtak róla a búvártársai.

UPDATE (2014.02.10.): Ma olvastam a szomorú hírt, hogy Norman február 5-én, 93 éves korában elhunyt. 

A dologban annyi érdekessége is van, hogy jelenleg a wales-i swanseaben élek, ami Norman lakhelyétől, Bovertontól alig 40 mérföld.

A bejegyzés trackback címe:

https://dekompresszio.blog.hu/api/trackback/id/tr132094589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása